Spa Attitude

Gelieve 15 minuten vóór uw verzorging aan te komen. Bij vertraging kunnen we de volledige duur van uw behandeling niet garanderen.
Badjas, teenslippers, handdoeken, douchegel en shampoo zijn in de spa beschikbaar.

ANNULATIEBELEID
Als u uw afspraak wil omboeken of annuleren, gelieve de receptie van de spa dan ten laatste 24 uur op voorhand te verwittigen. Zo niet rekenen wij het volledige bedrag van de behandeling aan. Bij het boeken vragen wij u uw bankkaartnummer om de afspraak vast te leggen.

ZWANGERE VROUWEN
Wij ontwikkelden speciale behandelingen voor zwangere vrouwen. Gelieve het spa-personeel te contacteren voor advies over de gepaste spa-behandelingen.

MEDISCHE TOESTAND
De spa-behandelingen zijn uitsluitend bestemd voor mensen in goede gezondheid. Gelieve ons te informeren over eventuele gezondheidsproblemen, allergieën of kwetsuren die van belang zijn voor uw behandeling of het gebruik van de spa. In geval van twijfel, gelieve uw arts te contacteren alvorens een afspraak te maken.
De spa is een niet-gemedicaliseerde omgeving en alle programma’s die toegediend worden hebben als hoogste doel uw welzijn.

RESPECT VOOR ANDEREN
De spa is een universum van rust, harmonie en welzijn. Gelieve in de spa uw mobiele toestel niet te gebruiken en niet te roken. Toegang tot de spa is verboden voor kinderen onder de 16 jaar.
Het management is niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen, vergeten of beschadigde objecten in de spa. Gelieve geen waardevolle voorwerpen achter te laten in de kleedkamers en kastjes.